Biochemiese veranderinge in druiwemos veroorsaak deur Botrytis cinerea en Rhizopus nigricans - Hofmann, Gerhard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1964.