Die beleggingsbeleid van Suid-Afrikaanse lewensversekeringsmaatskappye - De Vos, T. J.(Tobias Johannes de Villiers),1940- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.