Die invloed van die belastingsfrekwens op die vermoeidheid van metale, met besondere verwysing na EN_45 staal - Loubser, Raimund Stefanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.