Die invloed van die belastingsfrekwens op die vermoeidheid van metale, met besondere verwysing na EN-45 staal. - Loubser, Raimund Stefanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.