Die invloed van sekere melksoute, hulle onderlinge verhoudings en hulle verhoudings tot totale stikstof op die hittestabiliteit van melk in die winterreenstreek - Robertson, Norman Hugh (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.