Die stem in die literere kunswerk : 'n ondersoek na die aanbiedingswyse in die liriese en epiese poesie, verhalende prosa en drama - Kannemeyer, John Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1964.