Die Barolong van Thaba'Nchu, O.V.S. : 'n studie van kultuurverandering - Schuler, Gerhard Magnus Karl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (PhD) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.