Die geskiktheid van mikrobeton as modelmateriaal teenoor beton prototipes - Myburgh, Michael F.(Michael Frederic) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.