Die invloed van koksidiostate op sekere fisiologiese prosesse van die groeiende hoender - Olivier, A. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.