Die invloed van voeding op die fisiese-, chemiese- en morfologiese eienskappe van merinowol - Visser, George Sebastiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.