Die kleinhoewestelsel in Suidwes-Afrika gedurende die Duitse bewind (1884-1914) - De Kock, A. J.(Andries Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1965.