Die koningskap van Christus : 'n dogmaties-eksegetiese studie van koningskap van Christus as ewige seun van God en as middelaar - Potgieter, Pieter Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1965.