Ontwikkeling van 'n rekenaar om die korrelasiefunksie te bereken en die aanwending hiervan by afstandbeheer onderhewig aan steurings-probleme - Beute, N.(Nicolaas),1940- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MIng) -- University of Stellenbosch, 1965.