Aspekte van die voeding en bestuur van die skaapkudde op Nortier-proefplaas - Terblanche, Ignatius Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.