Die klassifikasie van markvorme, met spesiale verwysing na die isolering van kwaadwillige ekonomiese mag : enkele aspekte van die bekamping van die kwaadwillige aanwending daarvan in Suid-Afrika - Lange, J. H.(Jan Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.