Die Kleurling probleemgesin : 'n studie van dertig Kleurling gesinne in die landdrosdistrikte van Paarl en Wellington - Potgieter, Michiel Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.