Die leesakt en sy benutting by die hoerskoolkind : 'n pedagogies-leesdidaktiese ondersoek - Stander, G.(Gideon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.