n Vergelyking tussen verskillende ruvoerrantsoene in gekorrelde of gekerfde vorm vir die voeding van skape - Van Wyk, G. N.(Gert Nieuwoudt) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.