Ondersoekinge oor immunologiese aspekte van fibrogenese in eksperimentele pneumokoniose - Thiart, B. F.(Barend Frederik),1927- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.