Aspekte van die bionomie en larwale morfologie van Dacus ciliatus Loew (Diptera : Trypetidae) - Malan, E. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.