Die invloed van kuddesamestelling op produksie- en reproduksie-kenmerke van Merinoskape - Nel, J. E.(Johannes Eckhard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.