Die invloed van leeftyd, groeiplek en opstandsdigtheid op die groei van Pinus Pinaster in Wes-Kaapland - Theron, J. M.(Jacobus Meeding) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.