Die voedingswaarde van die weidings in die Petrusville-Hopetownse Sandveldgebied - Steenkamp, Casper Willem Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.