Die voedingswaarde van 'palmvlakte'-veldweiding in S.W.A. vir beesvleisproduksie - Freyer, Eckhart (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.