Energiekonsumpsie in Suid-Afrika : historiese oorsig en vooruitskatting - Kotzé, D. J.(David Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.