Faktore wat die produksie en reproduksie van die Elsenburg Duitse merinovleisskaapkudde beinvloed - Vosloo, L. P.(Lambertus Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.