Mens en dialoog : 'n ondersoek na die relasionele beginsel in die denke van Martin Buber - Du Toit, Christine M.(Christine Marguerite) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.