n Geografiese studie van die noordelike hange van die Outenikwaberge in die Oudtshoorn omgewing - Tait, N. C.(Norman Christy) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.