n Ondersoek na die versboumiddele in die ongelykmetriese en nie-metriese vers in Afrikaans - Spangenberg, D. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.