Reg en geregtigheid aan die minder bevoorregtes in die boek Spreuke - Uys, P. H. de V. (Pieter Hendrik de Villiers), 1933- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DLitt)--Stellenbosch University, 1967.