Verbale en nie-verbale intelligensie : 'n taalpsigologiese ondersoek na die verhouding tussen verbale en nie-verbale intelligensieprestasies - Kruger, H. B.(Hendrik Barnardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.