Die ekologie van die weiveld van die Robertson-Karoo - Joubert, J. G. V.(Johannes Gerhardus Vermaak) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.