Die invloed van inteling op seleksievordering van 'n metriese kenmerk by Drosophila - Gouws, David Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.