Die meting van maatskaplike status en statuskongruensie : 'n skaal gebaseer op sensusgegewens - Close, M. E.(Mordaunt Ernest) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.