Enkele metodologiese aspekte van regionale ekonomiese navorsing in Suid-Afrika - Van Walsem, Dirk Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.