n Kwantitatiewe ekonomiese studie van die vraag na suiker in Suid-Afrika - De Jager, Bernardus Lambertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch.