n Vergelyking van vier skaaprasse ten opsigte van verteervermoe, stikstofbenutting en vrywillige voerinname - Steyn, J. A.(Jacobus Arnoldus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.