Beginsels van Bybelvertaling uit Hebreeus in Afrikaans, met spesiale verwysing na die boek Amos - Barnard, J. J.(Jacobus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.