Die antosianienpigmente van Pyrus communis L. cv. Bon Chretien en 'n studie van sekere chemiese en fisiese veranderinge tydens rypwording - Redelinghuys, H. J. P.(Hendrich Jacobus Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Voedselwetenskap) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.