Eksperimentele bepaling van lemroosterkoeffisiente vir gebruik in waaierontledings. - Liebenberg, J. J.(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.