Invloed van vogstremming op drie koringsoorte by verskillende groeistadiums - Lombard, A. L.(Anton Louis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.