n Histories-ekonomiese ontleding van hawetariewe in Suid-Afrika - Moolman, A. T.(Antonie Troskie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch,1969.