Pastorale sorg aan die mens in die bedryf : 'n pastoraal-psigologiese studie van die bediening van die kerk aan die mens in die bedryf van die twintigste eeu - Marais, Ernst Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1969.