Aspekte van voortplanting by die wit sandmossel Donax serra, met spesiale verwysing na die voortplantingsiklus - De Villiers, G.(Guillaume) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1970.