Die funksies en invloedsfeer van die stedelike gebied van Oudtshoorn - Rootman, P. J.(Petrus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.