Die inskakeling van risiko-faktore by die beplanning van landbou-ondernemings - Stuart, O. D. J.(Ockert Dirk Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.