Die ontwikkeling van 'n syferrekenaar met 'n doeltreffende programmeerbare iteratiewe struktuur - De Wet, Gideon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (Ph.D.Ing.) -- University of Stellenbosch, 1970.