Maatskaplike sorg in Suid-Afrika : 'n ontleding van die aard, omvang, funksieverdeling en finansiering van die dienste gelewer deur die staat en partikuliere welsynsorganisasies - Potgieter, M. C.(Michiel Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevoude tabelle in sakkie agter in boek.