Ondersoek na radiale stroming oor boogdam-oorlope : oorstromingskoeffisiente - Theart, J. E.(Jocobli Etienne) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.