Struktuuraspekte van die Xhosa-naamwoord : 'n studie van die klas- en lokatiefvoorvoegsels - Botha, J. J.(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.